Burn-out, met de paplepel ingegeven?

Inschrijvings/informatieformulier

Met dit formulier kan u zich inschrijven en/of meer informatie opvragen met betrekking tot de training 'burn-out, met de paplepel ingegeven'.

Passen de data voor u niet, maar wilt u wel graag deelnemen in een toekomstige cursus? Via het formulier kan u zich eveneens vrijblijvend inschrijven op onze contactenlijst. Wij brengen u op de hoogte zodra er een nieuwe cursus plaatsvindt. 

 

Leuven - september 2020

Wat:

De laatste jaren is er een tsunami van burn-outs die Vlaanderen trotseert. Deze volwassenen zijn ooit ook kind geweest, waarschijnlijk zelfs zeer gemotiveerde en plichtsbewuste kinderen. Uit onderzoek blijkt dat bepaalde persoonsfactoren meer risico geven op stressgerelateerde en burn-out klachten. We kunnen hier in de opvoeding al op inspelen.

Wanneer kinderen moeilijk gedrag stellen, zijn we als ouder snel gealarmeerd. Maar ook achter het gedrag van 'gemakkelijke', sociale of wat meer onzekere kinderen gaat een hele belevingswereld schuil. Hier staan we als ouder misschien minder bij stil. Hoog tijd om op zoek te gaan naar jouw authentieke kind dat schuilgaat achter zijn/haar gedrag en emoties.

Tijdens deze training reiken we je handvaten aan rond

  • veerkrachtig opvoeden
  • weerbaarheid aanmoedigen
  • gezond en efficiënt omgaan met emoties van kinderen
  • omgaan met perfectionisme en faalangst bij kinderen
  • ...

Timing:  3 woensdagen, telkens van 19.30u tot 22.00u

- woensdag 23/09/2020
- woensdag 30/09/2020
- woensdag 07/10/2020

Voor wie: ouders en andere opvoedingsverantwoordelijken

Locatie: Tumi Therapeutics
               Industrieweg 3
              3001 Leuven

Trainer: Miek Vandeberk, klinisch en gezondheidspsycholoog, relatie-, gezins-, en systeemtherapeut,  en Kathleen Mariën, (ortho)pedagoog

Prijs: 240 euro, inclusief alle training en cursusmateriaal