Locaties

Tumi Therapeutics is momenteel terug te vinden op 4 locaties te Limburg en 1 locatie te Vlaams-Brabant.

 

Limburg

 

Heusden-Zolder

De Lobbert 6, 3550 Heusden-Zolder

  

Onze vestiging te Heusden-Zolder beschikt over ruime parkeergelegenheid aan zowel de voorzijde als aan de zijkant van het gebouw. Via de hoofdingang aan de voorzijde van het pand bereikt u de wachtzaal. Er is tevens een rolstoelvriendelijke toegang voorzien aan de zijkant. (gelieve ons op voorhand te verwittigen zodat we u kunnen assisteren).

 

Bree

Tongerlostraat 16, 3960 Opitter (Bree)

  

In Bree zijn we terug te vinden in het gebouw van gezondheidscentrum Ygeia. Via de hoofdingang bereikt u de wachtzaal op de eerste verdieping. U kan ook gebruik maken van de achteringang om de wachtzaal op de bovenverdieping te bereiken. Er is een ruime parking. Onze therapieruimte hier is niet rolstoeltoegankelijk.

 

Lommel

Lepelstraat 200, 3920 Lommel

  

In Lommel zijn we terug te vinden in het gebouw van centrum Orion. Via de hoofdingang aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de wachtzaal. Er is een ruime parking voorzien links van de oprijrit. Onze gelijkvloerse therapieruimte hier is rolstoeltoegankelijk en bereikbaar via de achterzijde van het pand. (gelieve ons op voorhand te verwittigen zodat we u kunnen assisteren).

 

Gingelom

Steenweg 32, 3890 Gingelom

In Gingelom bevindt onze therapieruimte zich in het gebouw van de groepspraktijk van Dr. Van Hove, Dr. Choi en Dr. Renkens. Er is aan de achterzijde van de praktijk voldoende parkeergelegenheid. Onze therapieruimte is rolstoeltoegankelijk via de lift op het gelijkvloers. Het kabinet bevindt zich op het niveau -1.

 

Vlaams-Brabant

 

Leuven

Industrieweg 3, 3001 Leuven (Heverlee)

 

Onze vestiging te Leuven is gelegen op het wetenschapspark Haasrode, vlot bereikbaar via het openbaar vervoer en via de expresweg/autostrade. We bevinden ons in het BENES-gebouw. Rondom het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid. U bereikt onze therapieruimtes via de hoofdingang van het gebouw. U komt onmiddellijk bij binnenkomst in de wachtzaal terecht. Daar mag u plaatsnemen tot uw therapeut u komt verwelkomen. Alle therapieruimtes zijn rolstoeltoegankelijk. (gelieve ons op voorhand te verwittigen zodat we u kunnen assisteren).

 

Voor al onze vestigingen kan u terecht op het algemeen nummer 011 74 00 84, info@tumitherapeutics.be, of via ons contactformulier.