Locaties

Tumi Therapeutics is momenteel terug te vinden op 4 locaties te Limburg en 1 locatie te Vlaams-Brabant.

 

Limburg

 

Heusden-Zolder

De Lobbert 6, 3550 Heusden-Zolder

  

Onze vestiging te Heusden-Zolder beschikt over ruime parkeergelegenheid aan zowel voorzijde als aan de zijkant van het gebouw. Via de hoofdingang aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de wachtzaal. Er is een rolstoelvriendelijke toegang voorzien aan de zijkant van het gebouw.

 

Bree

Tongerlostraat 16, 3960 Opitter (Bree)

  

In Bree zijn we terug te vinden in het gebouw van gezondheidscentrum Ygeia. Via de hoofdingang aan de voorzijde van het gebouw bereikt u de wachtzaal. Er is een ruime parking. Onze therapieruimte hier is niet rolstoeltoegankelijk.

 

Maasmechelen

Zetellaan 68, 3630 Maasmechelen

  

Onze therapieruimtes in Maasmechelen bevinden zich in het mooie en gemoedelijke TerHills Hotel. De therapieruimtes zijn te bereiken via de hoofdingang van het hotel (aan de voorzijde). Er is een rolstoelvriendelijke ingang op het gelijkvloers waarna u met de lift de therapieruimtes kan bereiken. Deze ingang bevindt zich aan de zijkant (het dichts bij de straat) van het hotel. Er is voldoende parkeergelegenheid ter hoogte van de Zetellaan (Toerisme Maasmechelen) of het naburige Maasmechelen Village.

 

Gingelom

Steenweg 32, 3890 Gingelom

In Gingelom bevinden onze therapieruimtes zich in het gebouw van de groepspraktijk van Dr. Van Hove, Dr. Choi en Dr. Renkens. Er is voldoende parkeergelegenheid voor patiënten. Onze therapieruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.  

 

Vlaams-Brabant

 

Leuven

Industrieweg 3, 3001 Leuven (Heverlee)

 

Onze vestiging te Leuven is gelegen in het wetenschapspark, vlak bij openbaar vervoer en de expresweg/autostrade. We bevinden ons in het BENES-gebouw. Rondom het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid. U bereikt onze therapieruimtes via de hoofdingang van het gebouw. U komt onmiddellijk bij binnenkomst in de wachtzaal terecht. Daar mag u plaatsnemen tot uw therapeut u komt ophalen. Alle therapieruimtes zijn rolstoeltoegankelijk.

 

Voor al onze vestigingen kan u terecht op het algemeen nummer 0476/43 27 75, info@tumitherapeutics.be, of via ons contactformulier.