Wetenschappelijk onderzoek

Ons multidisciplinair expertisecentrum is naast diagnostiek en behandeling ook gespecialiseerd in wetenschappelijk onderzoek, naar hyperventilatie, angst- en stressgerelateerde aandoeningen (bv. burn-out, paniekstoornis, ...), en functionele lichamelijke klachten (bv. chronische vermoeidheid, fibromyalgie, chronische pijn, prikkelbare darm, ...) bij kinderen en volwassenen. We hebben een formeel samenwerkingsverband met de Onderzoeksgroep voor Gezondheidspsychologie van de KU Leuven en de Faculteit Revalidatiewetenschappen van UHasselt.

Prof. Dr. Katleen Bogaerts – oprichter en hoofd van het centrum - heeft uitgebreide ervaring met experimenteel en klinisch onderzoek m.b.t. stressgerelateerde aandoeningen en functionele syndromen. Voor een overzicht van publicaties, klik hier.

Tumi Therapeutics is steeds bereid om de meest recente wetenschappelijke inzichten over haar expertisedomein te verzorgen in de vorm van advies, bijscholing of vorming voor zowel hulpverleners, professionelen als patiënten. Indien u hierin geïnteresseerd bent, mag u steeds contact opnemen via info@tumitherapeutics.be.

In het kader van verscheidene onderzoeksprojecten, zijn we steeds op zoek naar geïnteresseerde kandidaten. Patiënten, maar ook gezonde vrijwilligers, mogen steeds vrijblijvend contact opnemen via info@tumitherapeutics.be om inlichtingen in te winnen over de lopende onderzoeken.

Heeft u nog vragen?

Indien u nog vragen heeft, mag u steeds contact opnemen met ons medisch secretariaat op het nummer +32 011 74 00 84 of via e-mail: info@tumitherapeutics.be.

U kan ook steeds ons contactformulier invullen door op de onderstaande knop te drukken.

Contact